Stress!

Sitter här och har precis gjort vid mig! Nu ska jag snart åka med mamma till bussen och sen väntar skolan! Vi får höras senare! Ha en bra dag puss!


Fint citat nu på morgonen!



home!

Hemma från dansen nu, den inställda dansen som jag inte visste var inställd! Så nu ska jag gå in och plugga! Har varit med Wilma idag, bara tagit det lugnt innan vi stack till dansen som som sagt var inställd så! Sen ska jag sova för att jag är trött! Ha en bra kvälll fina ni!
~fight.


Ointresant bild men bara för att jag tycker den är söt så får den vara
med! Bilden kommer från http://weheartit.com!



päron!

sitter i skolan och har matte. jag och wilma har varit ute och hämtat päron! Hörs senare!
gammal bild!

Även om det är över nu-

Hejhej!
Sitter här trött och påklädd (tror jag). Vet inte vad jag har tagit på mig, men jaja. Nu ska jag snart åka till bussen och jag har tänkt att sova där! Idrott i skolan idag, kul! Jaja, nu måste jag springa!! Ha en bra dag! hörs!




http://weheartit.com/

Nytränad!

sitter här nyduschad och nutränad! Är det bara jag eller visst är det jobbigt när man tränar men efter känns det helt otroligt skönt?! Jaja.. Nu ska jag gå in och lägga mig, ta en bok och läsa lite sen somna som en liten gris! Upp tidigt imorgon igen! ha en bra kväll , puss!


En kul bild nu på kvällskvisten!


och en lite smått underbar! Bilderna kommer från http://weheartit.com/ GODNATT!


Goddag!

Siitter här och försöker hitta lite ny bra musik, men det kan vi ju säga att det inte går så bra! Har hittat en (min kompis tipsa mig) och den fyller verkligen mig! Riktigt bra!

http://www.youtube.com/watch?v=v8ZOPqu6tPY

Nu måste jag gå in och plugga och sen ska jag kanske gå på maskinen ett litet tag och träna på dansen lite! Ha en bra kväll så hörs vi senare! :)


TÄVLING!

Jag är med i en tävling hos http://mondoblog.se, man kan vinna en Eyelash serum värde 379 :-
Så gå in och tävla! http://mondoblog.se/anastasia/180818









Mer info om produkten:
Ögonfransarna utsätts dagligen för slitage som gör att de blir svaga och sköra. Serumet ger näring, förlänger och skyddar dina ögonfransar. Gör dina fransar naturligt långa och vackra. Bruksanvisning:Applicera Super Glandin ögonfransserum på ögonfransarna(fri från makeup) en gång per dag (på kvällen) i minst 30 dagar.Applicera serumet längs övre franskanten som en eyeliner. Du kan även fortsätta använda serumet varje kväll även efter dessa 30 dagar. Det kommer att stärka dina ögonfransar ytterligare. Alt använd serumet varannan dag som en underhålls dos. 
Super Glandin Eye Lash Serum:
  • Gör dina ögonfransar fylligare och längre.
  • Återfuktar och stärker dina ögonfransar samt stimulerar deras naturliga tillväxt.
  • Få längre och vackrare ögonfransar på 4 veckor*
  • Framtagen av ledande hårexperter
  • Baserad på naturliga ingredienser
  • Skonsamma men effektiva ingredienser som ej ger irritation i ögat
  • Kliniskt testad
Super Glandin Eyelash serum innehåller bla följande verksamma ämnen. Macadamia olja, Olivolja, Jojobaolja, Såg Palmetto.
*Kliniskt testad i Badania Kosmetyków i Środków Chemicznych Polen.

Sitter i skolan!


Something to die for!

Godmorgon! Sitter här och försöker hinna ladda ner musik innan jag ska åka med mamma till skolan! Så nu måste jag fortsätta! Puss


Godnatt!

Jag är sur så nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt!


Biblioteket!

Hallå! Jag sitter här på biblan just nu, bara för att jag skulle kunna blogga! Har också varit och köpt dom kläderna jag skulle ha köpt igår och sen ett par cykelbyxor! Nu ska jag plugga lite spanska och gå till Ica och köpa en drickyoghurt! Sen dansen! Vi hörs!


bara för att jag tyckte att denna bilden var kul!


Weheartit.com


Morsning!

hallå! Sitter här och är trött. Idag ska vi fotas i skolan igen, men idag är det proträtt. Sen efter skolan stannar jag och ska gå i stan och handla dom kläderna jag igentligen skulle handlat igår, och sen ikväll ska jag på dans. Så kommer inte hem om, men ska försöka hitta en data jag kan blogga från! Ha en bra dag! Puss


Så här ser jag ut idag!

Kortfel!

Hej!
Har nästan precis kommit hem. Efter skolan skulle jag vara lite effektiv och gå till HM och bara kolla, men det blev ju självklart lite som man fick syn på. När jag väl kom till kassan för att betala funkar inte kortet, blir man galen eller vad! Försökte ta ut pengar i tre automater men inte gick det! Så nu sitter jag här och är lite småledsen! jaja.. Nu ska jag gå på maskinen ett litet tag! Hörs senare!
~fighter.


Morgon!

Gomorron! Gick upp klockan fem idag (!) för att gå på mammas gåmaskingrejimoj.. och nu sitter jag här trött och ska snart åka till bussen. Jag har hemkuskap hela dagen idag.. kan bli skoj kanske. Så vi hörs senare om jag hinner blogga från någons mobil annars kommer jag hem i eftermiddag någon gång! Puss
~live today-


Weheartit.com

Mörker!

Det är jättemörkt ute, jag gillar inte höst och vinter.. Det är inte min grej! Pluggade i ungefär 3 timmar innan, sen ute och gick med hunden och pappa och nu sitter jag här och funderar om jag ska ta en lite runda på makinen (en gå maskin som är mammas.). Jag tror faktiskt jag gör det och sen ska jag hgå in och dusch och sen slänga mig i sängen och sova! Så vi hörs imorgon bitti! Puss!


Nästan likt där jag bor jju... Bild: weheartit.com

It isn´t over.

Har precis varit med pappa och målat, det blev väll bra! Nu sitter jag här och har jätteont i magen, vet inte vad det är! och sen är jag så jävla sugen på att gymma! Måste ta och skaffa ett gymkort nu så jag kan börja! Nu tänkte jag plugga lite, bara för att. ja, så blir det! Hörs senare! Puss
~best for you-


drack varm choklad igår!


Målardags!

Halllå!
Somnade framför tvn igår.... Inte världens bästa men jag! Pappa väckte mig nu vid 9, ska med honom och måla lite, så man införskaffar sig lite pengar. Vi hörs senare! Puss


Bild: weheartit.com

Set fire to the rain.

Har precis nästan blivit klar med bakningen! Det blev mycket gott och vackert! Det blev kanelbullar, vaniljbullar och vanligt matbröd! Ikväll vet jag inte vad som ska hända... Kanske bara stannar hemma, är inte riktigt kry än så... jaja.. Det är iallafall sol ute idag, det är det positiva idag! Vi hörs senare! Puss


Bild på flugsvampen jag fota igår!


Blomma!


Massa bullar!


Bakdag!

Godmorgon, vaknade vid 9 ungefär men fastna framför en film som sluta precis! Ska snart ner till affären och handla lite, ska baka idag.. jag har aldrig bakat innan men vi får se hur det blir! Kul iallafall!
Jag känner mig jättekonstig, jag har en känsla i mig som om det kommer hända någonting.. Min hjärna slutar inte att känna oro.. jag vet inte vad det är och det är jäkligt obehagligt.. Har ni ochså sån känsla ibland? Nu måste jag springa iväg till bilen! Vi hörs senare! Puss
~fight yeah!


Someone like you-

hallå!

Hur mår ni? Jag sitter här och har precis varit ute och fotat flugsvampar, kommer bilder sen, kameran måste laddas. I skolan hade vi ju skolfoto idag , det blev säkert bra! Efter skolan tillbringa jag 4 timmar i stan med Wilma! det var mycket trevligt, skulle leta efter en skinnjacka, men det slutade med att Wilma hade en stor kasse med kläder och jag ingenting! INGENTING! Jaja.. Nu ska jag in och kolla Idol! Ha en bra kvälll! Puss
~fight.


Skolfoto!

Idag är det skolfoto, så har sminkat mig idag, de senaste dagarna har jag inte orkat! Så nu ska jag snart åka till bussen! Slutar nog ett idag men får se om jag ska stanna kvar lite och kolla i affärer! Vi hörs iallafall senare! Puss


Regn!

Var precis ute med hunden och när vi kommit hälften av rundan börjar det ösregna! Skit va blöt jag blev! Nu ska jag in och ta en dusch, varma mig och kolla TV. Ha en bra kväll!


bild från weheartit.com

Ny väst!

hallå! Kom hem från skolan för bara någon timme sen! Och när jag kom hem, vet ni vad som låg på köksbordet?! Min väst, faktiskt snygg om jag får säga det.

 

 
Så här ser den ut! Vad tycker ni? Man kan ha den på båda hållen!

Ikväll ska jag inte göra så mycket, chill! Bloggar senare! Puss
~fight.

Skola!!

Sitter här med Mollie, ska gå ut på rast nu sen undervisning i svenska! Vi höres!

Hostig!

hallå bloggen! 
Jag sitter här och ska snart åka till bussen. Igår somnade jag så det var därför jag inte blogga mer sen! Vaknade med hosta och klia i halsen, inte min grej att vara sjuk. Men måste till skolan iallafall! Nu måste jag springa till mamma och bilen så jag inte missar bussen! Ha en bra dag! Puss


Tävling!









"Jag tävlar hos Yarp om valfria smycken för 250kr på Bicone Design. Tävla HÄR du också!"


Sjukligen!

Ja.. det är jag det! igår kväll låg jag bara i sängen och frös.. Jag gillar inte att vara sjuk! Vaknade upp i morse med en väldig smärta i halsen och en snoring näsa.. I skolan var det faktiskt riktigt kul! Fast jag är typ en på miljonen som tycker skolan är kul... jjaja! :) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, det blir väll som vanligt. Tv eller tillochmed plugga kanske! jaja.... vi hörs lite senare så kanske jag kommer med något intressant den gången!
~fight.


Ont!

hej....! jag har jätteont i min hals! Det gör skitont när jag sväljer. Jag vill inte! Jorden kommer gå under! Så nu tänker jag gå och ta på mig mjukisbyxor, en skön tröja och gå och lägga mig och läsa. Orkar inte vara uppe! Puss godnatt och ha en bra kväll!
~Allways fight honey, allways fight.


Te amo.

hej! sitter här och är hur varm som helst! Kanske inte så konstigt för har värsta stickade tröjan + en skinnjacka så... :) Idag är det skola så jag ska snart åka till bussen. Vi hörs senare! Pusss!


Slappedagar!

Hej....!
Har inte bloggat som ni kanske har märkt. Har inte orkat asså... Förlåt! Nu har jag iallafall släpat mig ur soffan och sitter här och skriver lite. Det går att lägga in bilder nu också! :D Så idag vet jag inte vad som händer här näst, en kompis skulle höra av sig men får se hur det blir med det.. Annars ska jag bara vara hemma och ...... sitta framför TVn eller kanske plugga lite spanska, som jag har lovat mamma och pappa att bli bättre på! Så ja, ha det bra så länge så bloggar jag mer senare! Puss
~Allways fight my dear.


Barnkalasvaktstime!

Förlåt för inget blogg igår, dagen var en dag som jag bara ville tillbringa i sängen! Nu ska jag snart iväg på barnkalas! :D Ska vara lite sån barnvakt till alla små ungar! Kan bli livat! Så vi hörs senare! Pusssssii! Det går fortfarande inte att lägga in bilder? Ni som också är medlem på blogg.se, har ni samma problem?

Jag gråter bara i regnet.

Hallå. Sitter här och fryser ihjäl. Slutade elva idag och har gjort det hela veckan så det har varit en slapp vecka. Imorgon är jag ledig och då ska jag sova. På lördag ska jag vara barnvakt till tretton barn, barnkalas ni vet! Nu ska jag bara ligga och sova ett tag sen ikväll blir det dans. Tror jag börjat bli sjuk, ont i halsen! Men jaja, har iallafall tröstat mig med att beställa en väst, bara för att mamma beställde så var jag bara tvungen, men får se om den passar. Vi hörs senare! Puss GÅR INTE ATT LÄGGA IN BILDER!!!!!! FÅR DAMP!!!!!!!!!!!!!

Can´t believe that I still want you.

http://www.youtube.com/watch?v=_YtzsUdSC_I&ob=av2e har nästan precis kommit hem, för någon timme sen efter att har varit med Wilma lite i stan! Härligt! Och nu ska jag göra en videohälsning till min lärar, något vi ska göra och sen titta på det när vi slutar nian. Kan vara kul att se det sen! jaja, annars så är det helt ok, har inte bloggat så mycket men har inte hunnit med, + min mobil är inte så hightec, så kan inte blogga från den heller. Nu ska jag få gjort det jag ska göra sen ska jag gå in och läsa, har fastnat i Tillsammans böckerna skrivna av Denise Rudberg, riktigt bra faktiskt! Och nu går det inte att lägga in bilder heller på den här datan, jag får panik! Vi får nöja oss utan bild idag för jag orkar inte diskutera med denna stenåldersdatan! Vi hörs, Puss!

Espresso med girls!

Slutade vid kvart över 11 idag, riktigt skönt faktiskt! Nu sitter jag med Lovisa, Mollie och Adeline på espresso house. Senare ska jag på utvecklingsamtal med mammi och pappi, efter det dans så hinner inte blogga hemifrån, därför lånar jag Adelines iPhone. Såååå hörs sen! Puss

lovat!

Lovade ju att jag skulle hinna ett inlägg till idag! Sååå... kolla precis på att program om frankrike! Jag vill bara utomlands! Bada & bada på fina stränder, gå på gamla gator och shoppa, bara vara. Det hjälper ju inte att min faster kom förbi idag och berätta om deras resa som de har varit på för bara någon vecka sen. Det hade varit jättevarmt och helt underbart! Jag blir så avundsjuk! Men mamma och pappa har lovat att vi ska åka på semester iallafall till nästa år, så det hoppas jag att dom håller det som de har lovat! jaja, nu ska jag gå in och kolla på True Talant och sen Idol! Ha en bra kväll och natt! puss!






Samlat damm på min gitarr.

hallåhej!
Idag har jag haft hemkunskap hela dagen, faktiskt kul! Laga massa mat som faktiskt blev riktigt god. Kanske ska bli kock? Nejtack.. Ikvälll ska jag inte göra så mycket, läsa som vanligt! Träna lite på dansen kanske! Jaja, nu ska jag in, ska försöka göra inloägg senare också, tycker jag börjar bli dålig på att lägga in inlägg nu för tiden! Vi hörs senare angels.


I just wanna lie in my bed!

Idag är en sån dag som jag bara vill ligga i sängen och läsa, och det har jag gjort. Därför har jag inte bloggat idag! Jag är ledsen men jag har absolut inte orkat ta mig ur sängen. Jag har legat i sängen och läst, kollat massa film och bara varit. Typiskt att när jag känner att jag vill ha en sån dag så ska solen alltid skina! Jaja, nu får jag se vad jag ska göra, förtsätta läsa eller fortsätta kolla film, vad tycker ni? Imorgon är det skola som vanligt och morgonen kommer bli tidig, så vi hörs imorgon! Puss.
~fight.


Bild: weheartit.com


Lördagsmorgon!

Hejj!! Idag vaknade jag vid 9, direkt ut och gå med mamma och hunden! En uppfriskande luft och morgon! Sen har jag kollat på Fame, jag gillar denna filmen extremt mycket. Någon annan som har sett den? Och nu har jag precis duschat och klätt på mig, ska sminka mig snart sen ska jag och mamma in till familia och handla lite skor! så bloggar senare! Puss!



Dagens!


SOOL!


Foto sen jag och Wilma fotografera!

Hehjehjehehjeh hemskt mycket hejhejhehj! Idag är det sol och jag är trött! Gick upp klockan fem i morse för att gå ut och springa en liten runda innan duschning och skolan. Tyckte det var en jättebra idé igår kväll. Men när klockan ringde klockan fem ville jag inte gå upp, även om jag är en morgon männsika. Gick upp ändå och släpade med mig hunden ut som låg och sov sött. Stackars hund! Sen hade vi brännbollsturning i skolan, var inte så lyckad! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra! Sitta hemma är iallafall det som är bestämt! Vill till Familia imorgon och köpa skor till dansen! Ska ju dansa i högklckat, så måste hitta några "tantskor" med så liten klacka som möjligt! jjaja, vi höres senare my friends!
~fight är mitt motto!



It´s raining rain!

Det har regnat en massa idag, inte alls kul! Har suttit i skolan och bara läst idag typ! Så skönt! Läste ut Mari Jungstedt - Den dubbla tysnaden. Riktigt bra bok! Och nu ska jag snart på dans, härligt. Så vi hörs nog imorgon, för jag kommer inte hinna blogga ikväll! Puss


Gomorgon turturduvor!

Sitter här med mascara på kletat, kläder på mig och ska snart åka till bussen! Idag vet jag inte om jag ska på dans efter skolan, så får se när jag hinner blogga. Men det ska jag försöka klemma in någonstans! Vi hörs senare för nu ska jag till bussen! Puss
~be a fighter.


Såhär ser jag ut idag, nya håret kanske inte syns så mycket men det kommer fler
bilder på det senare!


wäääääää!

Förlåtförlåtförlåt! Jag har inte hunnit sitta vid datan på flera dagar. Har haft fullt upp i skolan och sen har jag varit och dansat igår efter skolan tills sent så jag har helt enkelt inte hunnit. Men nu är jag här igen! har precis varit och klippt mig! Kommer blid när jag kan lägga in bilder! Annars då? Jo, jag lever! Nu ska jag gå in och äta, har inte ätit sen 11! Vi hörs senare! Puss
~Allways fight!


Förlåt, igen!

Förlåt för att jag inte har bloggat, imorde hann jag inte och efter skolan var jag och en kompis i stan och shoppade lite, blider på det jag har köpt kommer anintagligen imorgon! Annars då? jo, jag lever, ser ut som en zombie idag, men det får jag leva med! Nu ska jag gå in och äta, sen kolla Idol! Ha det bra, puss!


Down in river to pray.

Denna dagen är bara en sådan dag jag vill ligga i soffan och kolla på massa bra filmer! Och det har jag gjort också! Det är därför jag inte har bloggat idag, är så trött och jag har inte orkat gå upp ur sängen sen vid middag. Ni får förlåta mig, hoppas jag! Nu ska jag fortsätta att kolla på Himmel och jord. Mamma har sagt att den är bra så jag får väll ge den en chans! Ni får ha det så bra ikväll och glöm inte att titta på Idol ikväll! Det är kul att kolla på uttagningarna i städerna, eller vad säger ni? Vi hörs senare!
~allways fight.

http://www.youtube.com/watch?v=F1FQqSGxBso&feature=BFa&list=FLTj0HtDin4DREMfTLjmAaPg&lf=mh_lolz



Dagens outfit!

Så här ser jag ut idag! Vi hörs senare för nu ska vi snart åka till kräftskivan! Puss


Fight man!

Hola! har precis varit och lämnat WilmaWima på busshållplatsen, sen var vi nere i affären och handlade lite smått och gott som behövdes! Ikväll blir det som sagt kräftskiva på morbror och Eva, äta massa färska räkor! Gottish! Nu ska jag snart gå och duscha och göra vid mig! Vi hörs lite senare!


Godmorgon!

Sitter här i mjuiskläder och är lite yrvakna. igår vart riktigt skoj, tog en massa bilder! Love it! Ikväll ska jag på kräftskiva med mamma och pappa, kanska trevligt! Hörs senare! Puss
~fight,.


Wiwima - foto!
























Fotograferade med WilmaWima idag! Härligt! nu sitter vi här och sjunger och är glada! Höres imorgon!


Halloj!

Vakna idag? Det är jag nästan iallafall! Trött som in i! igår tattuera jag mig ju, blev mycket nöjd. Idag ska en vän, Wilma, följa med mig hem och sånt mysigt! Bloggar sen för måste snart åka till skolan! Puss
~fight.




Min tattuering!


Min brors tattuering!


Torsdagen den 1 September!

Kan ni förstå att det är fösta september idag? Fatta vad tiden går fort hörreni! har vatt på stranden med "klassen" idag. Wilma och jag satt och krängde godis och pratade! Mysigt. Och nu sitter jag här och väntar. Ska ner om två timmar och tattuera mig. Först min bror sen jag. Ni får se den sen, antingen ikväll eller imorgon. hoppas vi på att det blir bra också! Hörs senare! Puss!


bloglovin