Onsdag!

hejhejhejhej! hur är det idag? Själv är det bra, skolan har varit som vanligt!
Lite seg uppdatering, jag vet. Men hinner inte med mycket nu på dagarna när jag är i skolan, jag försöker så gott jag kan. :) Idag ska jag inte göra något, bara softa i soffan ( ;) ) och ta det lungt. Så vi hörs senare eller imorgon bitti om jag hinner blogga då. Pussar!


Min katts lilla tassi!


Nya skinnjackan. Vad tycks?


Ny, lång och tjock halsduk!


Dagens outfit!


sorry!

Förlåt att jag inte blogga igår, jag hann inte. Efter skolan klockan tjugo över tre så tog jag och en kompis tåget till Helsingborg och shoppade. Det possitiva är att jag hitta min efterlängtade svarta skinnjacka. Det inte så possitiva är då att jag inte hann blogga. Kom hem ungefär klockan sju, sen så självklart började det regna och smååska så det gick inte att sitta vid datan, inget internet. Så förlåt! Jag visar skinnjackan senare idag när jag kommer hem efter skolan, Dagens outfit kommer då också. Och egentligen trodde jag att jag skulle klippa mig idag, men jag hade tagit fel på dagarna, skulle klippt mig igår. Så det får vänta en vecka. Klipper mig på Onsdag istället! Ha en bra dag, ses! puss.
~live baby, live.


Verkligen min dag idag!

Det är verkligen min dag idag! När mamma och jag skulle köra hem från skolan klockan tre börjar vår bil läcka diesel, så vi får stå i en halvtimme och vänta på min pappa. Sen ytterligare en halvtimme på bergningsbil! Så kom inte hem förän halv sex. och nu sitter jag här och fryser. inte min dag! Blev inte väla/stan idag, blir förmodligen imorgon eller något. :) nu ska jag gå och linda in mig i en varm filt! Vi hörs, puss!




Gomorron gomorron!

holllla! Sitter här lite yrvaken, precis gjort vid mig. Svarta tights, rosa blus, brun skinnjacka, bruna kängor, vit halsduk och Chris Medina - What are words i öronen. Det är vad morgonen bjuder på idag! Nu ska jag snart åka till bussen! Vi hörs senare, vet inte om jag ska till väla en runda med kompis, annars så hörs vi i eftermiddag! puss.
~What are words if you really don´t mean them when you say them.


Best thing I never had.

Godkväll mina vänner! Idag har jag varit och kollat fotboll, Ekets A-lag spelade. Tvärr förlorade de med 3-4, illa! Sen var jag och min bror inne hos vår kusin och hans underbart söta barn, de är gjorda av energi, de kan aldrig sitta stilla. Underbart! Och nu sitter jag här och lyssnar på Melissa Horn, underbar röst! Nu ska jag gå till duschen och duscha. Imorgon är det skola, skojsiiiii! Vi hörs imorgon, ska försöka lägga in ett litet inlägg innan jag åker till bussen. Puss godnatt!
~be strong.


Älskar denna filmen! Kissekatterna är dundersöta!


Söndagmorgon!

Vaknade ungefär halv nio, gick upp och satt mig vid TVn. Och nu sitter jag här. Söndagar händer det inte så mycket för mig, sitter hemma och glor på TV och sitter vid datan! Jag vill köpa en skinnjacka nu! Jaja, vi hörs senare!
~go, go, go!


Bild: weheartit.com


Becksvart ute!

Det låter här! Det är jätteläskigt! Jag vågar knappt gå ut ur rummet. Det knackar och har sig! Det är spöken här!
Tror ni på sånt, att det finns spöken och andar? Fundera på det ni så springar jag ut från rummet nu och lägger mig hos mamma! Puss godnatt!


Tävlingar hos vadfanskajagheta.se

http://vadfanskajagheta.se/2011/august/tavling-vinn-valfritt-markesplagg.html?_tmp=c6a32dbbc6d8cf0fccfc96b02332e16ff0ba508e

Jag följer Alexandra Johanssons blogg. Många tävlingar och intressanta inlägg! Kolla in denna bloggen! 


Lördag!

Fy fasen vad det åskade i morse! Jag vaknade av att det small som om det släpptes en bomb utanför mitt fönster. Sen kunde jag inte somna om för det åskade cirka två timmar. Strömmen gick såklart också! Har inte haft ström på hela dagen. (därför jag inte har bloggat.) Så idag har jag varit smart och kreativ. Jag har läst, och skrivit lite. En liten berättelse eller vad man ska säga. En saga kanske? :) Boken jag läser är skriven av Mari Jungsted (vet inte hur hennes efternamn stavas, förlåt, jag är en hemsk människa!) och heter Den dubbla sanningen. Inte lika bra som den andra Mari Jungsteds boken jag läste, Den farliga leken. Iallafall är jag trött och mätt nu. Ätit lite mycket idag, det var inte meningen. Och sen tog jag en massa bilder på regnet i morse som jag skulle visa er, men självklart hittar jag inte sladden så jag kan inte ladda över bilderna till datan. Hemskt!
Dessutom vill jag åka till väla. Bara för att se hur det ser ut nu, och köpa en snygg svart skinnjacka. Någon som vet vart man kan köpa en snygg, (bra pris!) och INGET sånt mudd där nere och i armarna. :) Nu ska jag gå in till mamma, kolla tv och lite så. Vi hörs senare, eller imorgon. Puss!
~Te Amo.







dude!

Nu sitter jag här med Cassandra, treligt. Jag sitter och kollar facebook, bloggar och hon sitter och plattar håret och sminkar sig. Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, umgås med folk och lite sånt. Vi hörs senare ikväll om jag orkar när jag kommer hem. Puss!
Cassandras smutsiga spegel! Dax att putts kanske? ;)

Hejhopp!

har precis gjort vid mig, strumpor på, byxor på, allt på! Det är lite ostadigt väder idag, som igår alltså. Blir less på detta! Slutar klockan ett idag, sen ska jag vidare och träffa och umgås med en gammal vän. Jag lånar hennes data när jag kommer hem till henne så jag kan blogga! Puss!
~do it girl.


Bild: 
weheartit.com


Regnigt!

Det regnar idag, jag blir less på allt när det är sånt här väder. Jag vill bara sitta inne, läsa, bara allmänt vara inne och glo. I skolan hade vi engelska-diagnos och sen spela vi brännboll hela eftermiddagen. Bollen vill inte som jag idag, den ville verkligen inte att jag skulle träffa den. Blev ännu mer sur och ännu mer less. Fast vårt lag vann! jippi. Nu efter skolan har jag fixat lite saker, och nu ska jag in och göra lite spanska, om jag lyckas. Så vi hörs imorgon! ( jag vet att jag gör tråkiga inlägg, men inte på bästa humör. ) Vad ska man göra för att bli gladare, allmänt? Några tips? puss.


Hola, me llamo Olivia.

Jag är kissig!! Jag är jättekissig, men jag orkar verkligen inte gå och kissa. I skolan har jag varit idag, hade spanska för först gången sen förra treminen, kommer faktiskt ihåg det mesta, härligt att man inte har glömt allt! Var det någon som kollade på True talant igår? Jag blev så rörd när man såg hur glada de blev när alla åldrarna snurade runt. Känslig flicka är jag. Ikväll så blir det bara chilla (Haha.). Imorgon är det ju skola tidigt så tar det lugnt! Vi ses imorgon bitti om jag hinner annars hörs vi imorgon eftermidag. Puss!
~live.


Skolan väntar!

Nu ska jag snart åka med mamma till skolan, åskan hänger i luften och regnet faller tungt! Här sitter jag med svarta jeans, vit stickad tröja, grå halsduk (som sticks jättemycket!) ,grå skinnjacka óch vita converse. Nu måste jag springa fort till bilen innan mamma börjar skrika åt mig att komma! Puss


Hallåhej!

Solen har tittat fram idag! Härligt säger jag bara! Man har nästan glömt hur det känns när solen är framme så det var bra att man fick en påminnare! kollar ut genom fönstret och ser att gräset vajar lite lätt och fyra hästar som står och vilar i en grupp. Solen lyser på dom, pålsen glänser. Deras man rör sig i vinden.
Idag har jag vatt i skolan. Ni kanske undrar varför jag bara bloggar på kvällen nu, men min buss går tjugo över sju så det är inte så lätt att hinna med när jag fixar mig i ca en timme. I skolan har vi iallafall haft SO-diagnos, se hur mycket vi kan, och sen svenska diagnos. Tyckte det gick bra! Tur det! På Hemkunskapen började vi med igår att vi skulle inreda vår egna lägenhet. Själv tyckte jag det var riktigt kul, ska ju försöka komma in på gymnasiet i Göteborg, och då ska jag förmodligen ha en egen lägenhet. Så fantasin bara flödar! Härligt! Vi hörs senare eller imorgon, får se om jag hinner in ikväll! Puss
~live honey, live.


Bild:
weheartit.com


Blev inga foto igår..

Har precis kommit hem från skolan, det var väll kul! Har inte så mycket att säga förutom att jag längtar till Julafton, inte till vintern, men till Julafton. Det är så mysigt. Träffa släckt och tomten. Härligt! Få massa med julklappar, äta god mat och kolla Kalle Anka, älskar det! Ses seeeenare!! :)


Halleluja!

Sitter här och lyssnar på Halleluja - Molly Sandén. Riktigt underbar låt! Ja, vi var på loppis, mamma hittade några glas som hon gillade och pappa hittade fyra stolar och ett bord som han gillade. Dom blev glada iallafall! :) När vi kom hem så tränade jag hemmaträning. Det får duga tills jag tar mig i kragen och skaffar mig ett gymkort, men förhoppningsvis kommer det snart att ske. Sedan spelade jag fotboll med min bror. Jag har ju spelat fotboll innan, och det är riktigt kul måste jag säg! Funderar på att börja igen, men jag tror det är bättre för mig att gymma. Och snart ska jag ut med pappa och hondis, och ta lite bilder i de sista solstrålarna, hoppas vi det blir några bra bilder idag också. Kommer nog lägga in några ikväll. Ses då!
~god loves you honey.






Enok, min hondis!


Colors

Vaknade med att jag var tvungen att läsa ut boken, Den farliga leken. Riktigt bra! Och nu sitter jag här och lyssnar på musik, sjunger med morgonrösten som inte är den renaste och finaste. Känner för att duscha, eller ännu bättre, ta ett långt bad i vår badkar. Har inte haft ett badkar i hela mitt liv, sen 1 år tillbaka, och har använt det en gång. Helt otroligt. Ska försöka börja använda det lite oftare känns det som, är ju faktiskt skönt att bara ligga där till lugn musik med lite ljus omkring och tänka. Lite senare ska jag iallafall följa med mamma och pappa på någon loppis, kanske kan bli intresant. Vi hörs senare!
~live.
















Bilder: weheartit.com

Älskar de här bilderna, färgglada och fulla med lycka!


MAT!

Jag är så mätt så jag spricker!! Idag har jag bara suttit framför TVn och lagt på mig 10 kilon känns det som. Jag spricker på riktigt!


Jag backade kladdmuffins för att det var gott!


Och nu ikväll har jag, mamma och pappa ätit Tacos. Gottis!

Så nu är jag mätt som sagt! Nu är jag sugen på att ta en lång dusch och sen lägga mig i min varma säng och läsa hela natten, men jag känner mig själv och jag brukar somna efter ett kapitel, men denna boken kan hålla till och med mig upp hur länge som helst. Man kan inte lägga ifrån sig den. Imorgon vill jag till Malmö och kolla på Vernoica Maggio, älskar verkligen hennes låtar. Men får se hur det blir med det, om jag orkar och så.
Här sitter jag nu mätt och belåten, och lyssnar på Känn ingen sorg för mig Göteborg. Gillar den låten! Jaja, nu ska jag gå in och ta en dusch och sen läsa! Vi hörs imorgon! Puss
~God loves you.


Keep it simple.

Gomorron, gomiddag, gokväll! Jag sitter här i mjukisbyxor och en stor tröja och tänker på mitt hår som ser ut som ett kråkbo. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, nu precis i detta nuet ska jag följa med mamma och handla. Får se vad som händer senare och ikväll. Vi hörs senare!
~live, sweetheart.


Min söta hund.


En liten närbild bjuder jag på!


Blåst och regn.

Idag har det regnat och blåst hela dagen, jag orkar inte med detta vädret mer! om jag skulle bestämma så skulle vi ha flyttat till ett varmt land, som det aldrig är höst och vinter i, bara sol och bad som gäller! Men nu är det inte så, så jag får väll nöja mig med detta ett tag till. Några år, vem vet, jag kanske flyttar utomlands. Hoppas vi på! Annars i skolan har vi gjort en mattediagnos, gick väll bra. Jag tycker om matte så det är inte det svåraste ämnet. Ikväll så ska jag bara vara hemma, läsa en massa och så. Imorgon vet jag inte om jag ska vara med kompis, kanske ner till Malmöfestivalen. Maybe baby. så vi hörs förmodligen ikväll! Puss!


Förlåt!

Förlåt för att jag inte blogga igår, det åskade en massa så vi var tvungna att dra ut alla sladdar till dataor, så kunde inte blogga. Igår var vi med skolan i hembyggsparken och lekte lekar... trrevligt. Sen på kvällen läste jag bara en massa och försökte träna lite hemma.. inte så bra på att träna hemma. Ska snart börja gymma, måste det nu! Idag var jag i skolan och allt har ju blivit nytt, små barn som springer runt, nya lokaler och nytt sätt att arbeta. Så vi får se hur detta blir, jag ska iallafall kämpa mig igenom nian. Förresten, igår var vi ju hos tatueraren också, min bror ska tatuera sig den förste September, och vet ni? Jag ska troligtvis också göra det! Härligt säger jag bara! Nu ska jag träna lite hemmaträning med min bror sen ska jag läsa den fantastiska boken jag har börjat på, älskar ju den!! Hörs!!


Ett skönt väder och en bra bok.






Dagens outfit!

Har precis kommit hem från Ängelholm. Skolan var väll ok, vi var där i 40 min så. Efter skolan stack jag och några kompisar till McDonalds, gottis! Nu sitter jag här och skriver och tänker snart gå ut i solen och läsa lite. Har fått låna lite böcker av en vän som jag tänker läsa. Och självklart, solen lyser! Nu när skolan börjar.. Kunde den inte komma lite tidigare, för typ 3 veckor sen!! Iallafall, nu ska jag läsa. hörs!

Sol & skola.

Vaknade med gårdagens kläder på mig, råkade somna i soffan igår när jag kom hem! Idag ska jag till skolan. Börjar inte förän två, ska vara där till tre sen får vi gå hem, jag fattar inte vitsen med det! Tydligen ska vi få lite information om skolan eftersom det har blivit många ändringar under sommaren. Bland annat ska det börja f-5, och sen har det byggts om, plus en ny rektor på allt. Så vi får se hur detta går! Förhoppningsvis kommer det gå bra, och förhoppningsvis kommer nian gå fort! Jag blir skrämd av alla nationellaprov i slutet på nian och att få välja gymnasie, samtidigt kul! Efter skolan, drar jag till mormor och hälsar på henne. Träffar inte henne så ofta. Om jag har tur följer mamma med mig och pratar med tattuerare också idag. Är sugen på att tattuera in ett ord, ett ord som betyder något, ett ord som ger mig styrka! Om det blir får vi se senare! Vi hörs!
~live.


Bild: weheartit.com


home!

Så här ser det ut på himlen just nu:



Precis kommit hem från kräftskiva, trevligt! Hade inte kamrean med, glömde den! så tyvärr inga kort! Nu ska jag sova för imorgon ska jag till skolan! puss.
~fight.

Inget internet!!!

Jag har inte haft något internet på 2 dagar! Skit skog man bor i! Iallafall! har umgåtts med familjen de senaste dagarna.. mysigt! Ikväll blir det kräftskiva med vänner och imorgon börjar skolan. Ska faktiskt bli skönt! Sista året nu, sen börjar man gymnasiet. Låt detta gå fort och låt detta gå bra! Nu ska jag gå in och fixa mig. Hörs senare!
~fighter.


Fotosensation 12/8-11





































Nyrenoverat!

Nu sitter jag här, efter tre timmars jobbande och fyra timmars renoverande och städande på mitt rum! Efter jobbet körde jag och pappa till Jysk och köpte en tvättkorg, krokar och ett sängbord till mig. Vi har bott i detta huset mer än ett år men aldrig kommit till att göra det klart på riktigt, så nu sa jag till pappa på skarpen att vi skulle få det klart i vårt lilla hus. Och nu är det iallafall på god väg framåt! Vi hörs senare!
See you!

Innan:








Efter:







Gårdagens städning!




Såhär såg det ut innan jag började städa, oj!


Slängde 5 kassar med kläder. :o

Gomoorron! Nu ska jag snart iväg till jobb, sista dagen idag. Sen börjar jag skolan.. :) Ikväll får vi se vad som händer, hemma eller borta? Vet ej! Vi hörs senare för nu måste jag springa till bilen! puss
~fighter.


Dagens shopping.


Kycklingsallad till lunch, ser inte så gott ut på bilden men gott var det!


Nya Converse. Från Trampolin.


Stor mysig tröja! Från Gina Tricot.


Möjsig poncholiknande tröja. Från Gina Tricot.


T-Shirt från Gina Tricot, REA, endast 49 kr.


Svarta tights från Gina Tricot.


Stickadträja från Only.


Halsduk från Only.


Brun väska från Lindex.


Linne från Bikbok.


Stickadtröja från Bikbok.


Tjocktröja från Bikbok.


Jeans från Bikbok.


Linne från Cubus.


Halsband från Cubus.

Nu ska jag städa mitt rum, jippiii!!!


Dagens




Armband


Armband



Bilder på det jag köpt kommer snart!


Off to väla!


Nu sitter jag här med vit blus, blåa jeans, bruna känger, underkläder (såklart!) och lite smycken. Snart kommer mamma och min bror hem och sen sticker vi till väla. Får se om det finns något snyggt. Jag fick in min lön igår, och den måste ju användas till något, eller hur? Visar vad jag har köpt sen, om jag köper nått, som jag förmodligen kommer göra! SEEEES!
~fighter


Bild: weheartit.com

Jag älskar denna bilden!


Gossip Girl!





























Gossip girl.... vad kan man säga? Från första stund man ser det så blir man förälskad. Chunk och Nate är sjukt snygg och det är Blair och Serena också! Kanske lite töntig men jag kan inte hjälpa det ;)


Shoes, Shoes, Shoes!















Bilder: weheartit.com

Jag älskar skor! Det finns vissa som är så snygg så man svimmar av. Fast problemet är att jag inte är så bra på att gå i såna skor, men det är en annan femma!


It´s raining!









Bilder: by me.

Fotografera
är underbart, fotografera naturen, blommar och djur. Det är så härligt, man känner en känsla inom sig, en känsla av fridfullhet. Underbart!

Förresten, Gomrron gomorron. Vaknade vid 11 tiden, åt fukost och nu sitter jag här. Så vad händer idag...? Jag vet inte, jag är sugen på att åka och sola.. och sen vill jag ut och ta kort. Men det regnar så jag vet inte riktigt. Får se senare ikväll om det blir en liten tur ute i skogen och ta några bilder. Isåfall kommer dom upp ikväll! :) Vi höres senare!
~fighter


dagens händelser!

INGENTING! Idag har jag inte gjort någonting, inte ett skit.. Hur kan detta vara? Jo.... jag bor i någonting, som är mindre än en by, mindre än en håla, jag vet inte vad jag bor i. Kan inte ta mig någonstans... Jag förstår mig inte på mina föräldrar, hur vill man flytta från en liten håla till någonstans som är mindre än en liten håla? Jag förstår inte, visst det är tyst och fridfult, fin natur men ändå... Jag förstår inte.. Imorgon ska jag försöka komma bort här ifrån, åka till lilla byn 1 kvart härifrån och sola eller så ska jag fråga om någon vill träffas.. vi får se hur det blir. Vi hörs imorgon!
~Live today.


ERIC SAADE!











Är det bara jag, eller är Eric så jävla snygg så man kan dö?!


Nothing lasts forever.

Är det verkligen vad jag vill? Skaffa mig ett nytt liv, själv? Helt själv, i en storstad? Ja, jag vill visa mig själv, andra, att jag kan klara mig själv, jag kan hitta nya människor, nya vänner. Jag kan om jag vill, och det vill jag. Jag vill det över allt annat. Jag vill hitta självförtroendet, som jag vet finns inuti mig, någonstans. Jag har kämparglöden att lyckas, jag har viljan att lyckas. Jag är inte perfekt, det är jag fullt medveten om. Jag är kanske inte lika kreativ som andra, jag är inte som någon annan, men ingen är perfekt. Jag vill känna att jag är bra, att jag räcker till. Även om jag inte hör det så ofta, att jag räcker till, så vet jag att jag gör det. Jag är speciell på mitt vis, annars skulle aldrig Gud ha skapat just mig. Han visste att jag skulle bli speciell, därför skapade han mig.

 
Gud skulle aldrig dra in mig i något som jag aldrig skulle kunna hantera. Därför vet jag att jag kan klara att gå på gymnasiet i Göteborg, jag kan klara av att hitta både mig själv och nya människor. Människor som kommer att älska mig för den jag är, människor som förstår mig, som förstår vad jag menar.


Jag vill lära mig något varje dag. Jag vill gå på en bra skola som hjälper mig och förbereder mig för framtiden, som får mig att förstå att ingenting är lätt. Men jag vill inte ha det lätt, jag vill kämpa, kämpa för det jag får. Jag vill inte ha det serverat på ett silverfat.


 Jag vill visa att jag kan. Jag vill lyckas. Tjäna en bra lön, resa. Resa och se det som jag inte har sett, se den värld jag inte har sett, se världen från andras ögon. Se att vissa inte ens får chansen till att gå i skolan och lära sig, att vissa inte får chansen att äta sig mätta, vissa får inte chansen att välja gymnaise, får inte chansen att skaffa ett jobb. Varför ska då en som får chansen att välja vad den vill göra i framtiden, att ha en bra framtid med jobb så att man klarar sig, kasta bort den chansen?

 


Tattoos.
























Bilder: weheartit.com

Jag är så himlllllllla sugen på at tatuera mig, det är så jävla snyggt! Att ha något på sin kropp som tilltalar en på ett speciellt sätt. Att ha något på sin kropp som man kan titta på i speglen som ger en syrka, som ger en vilja att kämpa ännu lite mer. Kämpa ännu lite mer mot sitt mål, mot sin dröm.


Fotosensation 7/8-11


















Trevlig släcktträff!




Bilder: weheartit.com


Igår var faktiskt trevligt! När vi kom dit var det nästan direkt dax för mat, grillat går alltid ner! Sen blev det en liten tipsrunda, som jag, min kusin och hans två underbart söta barn vann! Barnen vann choklad och jag vann ett fint ljus och grytlappar! Bra tills man flyttar hemmifrån! ;) Sen spelade vi brännboll, kul men mitt lag förlorade...
Sen krängde vi i oss massor med godis, min släckt i ett nötskal! Gottegrisar allihopa!
Det var i allafall en mycket trevlig släcktträff.

Idag händer nog inte så mycket. Om ungefär 1 vecka börjar skolan igen, vart har detta sommarlovet tagit vägen? Jaja, det ska bli skönt att komma igång igen! Låt nian gå fort!!!! See you later aligaters!
~follow your heart.


I hate rain!








Jag hatar regn! Varför ska det alltid regna? Varför kan det inte sluta? Det har regnat hela sommarlovet! På sommaren ska det inte regna, det ska vara sol och bad! Denna sommaren har jag badat 3 gånger, vad fan är det? Jag har legat ute i solen ungefär 5 gånger! Annars har det bara varit regn eller monligt! Det är grått och kallt ute, det är blött och fuktigt! Man blir trött och otaggad, man sitter inne och och glor och tänker. Så ska inte en sommar vara. En sommar ska vara sol, man ska åka till stranden med vänner varje dag. En vacker sommarkväll ska man sitta vid stranden och kolla på den underbart fina solnedgången. En vacker sommarkväll ska man vara taggad och sticka ut med vänner på fester och träffa nya människor. Man ska bada i det varma havet, man ska skratta och prata om allt, om hur underbar sommaren är. Man ska prata om hur underbart livet är.




















Bilder: weheartit.com


Boys don´t cry.

Jag har börjat lyssna på Ulrik Munthers låt, Boys don´t cry. Faktiskt en riktigt bra låt. Jag älskar texten och jag älskar hans röst, den är så skön! En annan otrolig låt är ju Hollywood Hills med Sunrise Avenue, man kan inget annat att älska den!

Igår tillbringades kvällen hemma med Tacos, Kill Bill 1 och 2, sen några avsnitt av Vänner. Jag hade aldrig sett Kill Bill innan, men jag tyckte dom var riktigt bra. Action brukar inte vara min grej, men detta funkade riktigt bra! Vänner kommer jag nog alltid tycka om, det är ju bara så härligt!
Idag ska jag med min familj till min faster som fyller 59. Där blir det att äta, spela brännboll och prata med släckten. Det kan väll bli trevligt!

Så nu ska jag gå in och göra vid mig, har redan duschat men sminket ska på och håret ska fixas. Vi hörs.
~live, love, laugh.






I can do anything, just not everything.

Jag vill börja träna igen, vara nöjd med min kropp. Fast det är jag aldrig så det kvittar väll. Jag vill springa på ett löparband i flera timmar och bara lyssna på underbar musik. Jag vill styrketräna, känna mig stark och självsäker. Jag vill träna tills mina ben inte orkar hålla mig uppe, tills min kropp bara faller.
Jag vill börja skola, plugga så att min hjärna slutar fungera. Jag vill få ett MVG, jag vill känna att jag kan, att jag är bra.
Jag vill att männsikor ska älska mig för den jag är, att dom accepterar mig för att jag är Olivia. Jag vill hitta nya vänner. Jag har fantastiska vänner, men jag vill träffa nya människor som kan ta reda på vem jag, Olivia, är.
Jag vill köpa kläder som jag känner mig hemma i, jag vill ha kläder som jag älskar. Jag vill köpa nya skor, högklackat. Jag vill känna mig lååååång. :D



Idag jobbade jag till halv 12 ungefär, sen skjutsade jag och pappa min mamma och hennes väninna till Helsingborg. Jag och pappa in på McDonalds, åtttt massa mat. Sen hem och inte veta vad kvällen ska bjuda på. Jag funderar på att ringa min vän och fråga vad som händer. Förhoppningsvis så hittar vi på något kul. Hörs senare ikväll, eller imorgon.
~be yourself.


           

Regn utanför mitt fönster.

Gomorgon!
Här sitter jag i tights, gult linne och en fliströja och kollar ut genom fönstret... Hur kan det komma så mycket regn egentligen? Blir molnen aldrig tomma..? Det bara fortsätter och forsätter att regna! 80% av denna sommaren har det regnat, om inte mer. Varför kan det inte bli sol?! Hoppas verkligen mamma och pappa tar sig i kragen och beställer en resa snart, dom har iallafall pratat om det.
Jag ska snart till jobbet och packa upp varor i 3h, WOHO!!!!!!!! Vi hörs senare!
~live today. Sweetheart.





bloglovin